Experttjänster under alla faser av samarbetet

Pursos produkter har utformats med hjälp av företagets gedigna kunskap, fleråriga erfarenhet och den senaste teknologin. Vårt mål är alltid att garantera att våra kunder får den lösning som är bäst lämpad för just deras verksamhet och miljö. Därför finns vår personals breda kunskap alltid till för våra kunder.


customised-läpinäkyvä.png

Skräddarsydda produkter

Våra produkters moderna design och avancerade tekniska egenskaper kan skräddarsys helt efter kundens behov. Våra specialister på byggsystem kan utforma lösningar för fasader, dörrar eller fönster som smälter in i just ditt bygge, och som möter eventuella andra specifika krav. Ett existerande system kan utökas, och lösningarna för dörrar och fönster som används på ett bygge kan ändras. Ett helt nytt system kan även tas fram för att möta byggets individuella krav.


design-läpinäkyvä.png

Designtjänster

Genom att låta specialisterna på Purso's Building Systems Unit ta hand om desginen, kan du som kund vara säker på att lösningarna möter kraven för just ditt bygge. Energieffektiva, miljövänliga, lättskötta och kostnadseffektiva lösningar som är utformade för att passa till din byggnads utseende.


training-läpinäkyvä.png

Utbildningstjänster

För att våra kunder ska kunna få ut mesta möjliga från våra produkter, program och tjänster, erbjuder vi en rad olika kurspaket och supporttjänster som baseras på deras individuella behov. Förutom produkt- och systemkunskap får deltagarna praktisk information om teknologin bakom våra produkter, och hur man drar nytta av de bästa egenskaperna hon aluminiumet i ett bygge.

 

Referenser

Byggsystemens eleganta utseende och funktionalitet som våra kunder uppskattar hittar du bland annat på många shoppingcenter och konserthallar.

Läs mer
 

CE-märkt kvalitet

Produkterna från Purso’s Building Systems Unit utformas och byggs i enlighet med EUs förordningar. Mer information om CE-märkning hittar du i materialbiblioteket (inloggning krävs).

Läs mer
 

Broschyrer

Broschyrer om Pursos olika byggsystem hittar du i vårt materialbibliotek. 

Läs mer