Finsk expertis inom fasader, dörrar och fönster

Purso Oy tillverkar aluminiumlösningar för fasader, dörrar och fönster som utformas och tillverkas med hjälp av Finlands bästa kvalitet- och branschexpertis, vilket skapar mervärde för slutkunden. Purso Building Systems Unit fungerar som en del i kundens beställnings- och leveranskedja samt som produktutvecklingspartner, och kan på så sätt möta både arkitektens, utvecklarens och tillverkarens behov.

Purso är ett ekonomiskt stabilt finskt familjeföretag. Purso har funnits i mer än 50 år, och har skapat sig en stark position som en mångsidig och internationell expert på aluminium. Purso har verksamheter i Ikaalinen och Siuro, Nokia Företaget designar och tillverkar en rad olika lösningar av aluminium för ett brett spektrum av branscher tillsammans med systemlösningar för fasader samt LED-belysning.

Purso palvelee

 

CE-märkt kvalitet

Produkterna från Purso’s Building Systems Unit utformas och byggs i enlighet med EUs förordningar. Mer information om CE-märkning hittar du i materialbiblioteket (inloggning krävs).

Läs mer
 

Referenser

Byggsystemens eleganta utseende och funktionalitet som våra kunder uppskattar hittar du bland annat på många shoppingcenter och konserthallar.

Läs mer
 

Broschyrer

Broschyrer om Pursos olika byggsystem hittar du i vårt materialbibliotek. 

Läs mer