Hållbart och kostnadseffektivt

Pursos hållbara och vackra byggsystem kan stå emot tidens tand: de är ett hållbart, miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ. Purso tillhandahåller högkvalitativa system som utformats av finsk expertis för att kunden ska kunna tillverka slutprodukten. Lösningarna garanterar imponerande utseende och funktionalitet som skräddarsytts efter kundens önskemål om till exempel fasader, dörrar, fönster, glastak och jalusispjäll. Våra byggsystem är verkligen hållbar utveckling när den är som bäst.

En byggnads unika utseende kan förstärkas med skräddarsydda detaljer. Våra profilsystem är lättskötta och de behåller sitt imponerande utseende i flera årtionden. Systemen när utformade för att kunna stå emot det krävande klimatet i norra Europa. Kunder har kunnat förlita sig på Pursos gedigna kunskap och pålitliga service i nästan 60 år.

 

Referenser

Byggsystemens eleganta utseende och funktionalitet som våra kunder uppskattar hittar du bland annat på många shoppingcenter och konserthallar.

Läs mer
 

CE-märkt kvalitet

Produkterna från Purso’s Building Systems Unit utformas och byggs i enlighet med EUs förordningar. Mer information om CE-märkning hittar du i materialbiblioteket (inloggning krävs).

Läs mer
 

Broschyrer

Broschyrer om Pursos olika byggsystem hittar du i vårt materialbibliotek. 

Läs mer