PURSO GREENLINE – SUOMEN EKOIN 100 % KIERRÄTYSALUMIINI

Purso Greenline on Suomen ensimmäinen kierrätettävän alumiinin tuotelinja ja yksi ensimmäisistä koko maailmassa.

Asiakas saa tilauksen yhteydessä Purso Greenline -sertifikaatin, joka takaa, että asiakkaan tuote on valmistettu alusta loppuun kierrätetystä alumiinista. Sertifikaattia voi käyttää asiakkaan omassa markkinoinnissa.

Materiaalin kierrätys säästää luontoa ja kuluttaa vain 5 % niin sanotun primäärialumiinin tuottamiseen käytettävästä energiamäärästä.

Energiansäästö, kierrätettävyys ja ympäristöarvot kertovat, että asiakas toimii vastuullisesti omassa toiminnassaan. Samalla asiakkaan oma kierrätysaste paranee. Alumiini on erinomainen materiaali kierrätykseen, sillä sen laatu säilyy.

EPD-ympäristöseloste listaa tuotteen ympäristövaikutukset

Purson alumiinituotteilla on tuotekohtainen ympäristöseloste (EPD). Puolueettoman kolmannen osapuolen hyväksymät selosteet ovat ainoa kansainvälisiin standardeihin perustuva menetelmä tuotteiden elinkaaren aikaisten ympäristövaikutusten arviointiin.

 

Esitteet

Löydät Purson rakennusjärjestelmäratkaisujen esitteet materiaalipankistamme.

Lue lisää
 

CE-merkittyä laatua

Purson Rakennusjärjestelmäyksikön tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan EU-lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. CE-merkinnät löytyvät kirjautumisen takaa materiaalipankista.

Lue lisää
 

Referenssit

Rakennusjärjestelmien tyylikkäät ulkoasut ja asiakkaan haluamat toiminnallisuudet näkyvät mm. kauppakeskusten ja konserttiareenojen julkisivuissa.

Lue lisää