eco.png

ECO-ikkunat ja -nostoliukuovet

Lämpöä pakkasiin, viileyttä helteisiin

Purso Rakennusjärjestelmät on kehittänyt oman ECO-tuoteperheen, joka tarjoaa energiatehokkaita ratkaisuja haastaviinkin ympäristöihin. ECO-tuotteiden Euroopan paras lämmöneristävyys perustuu polyuretaanista valmistettuun lämpökatkoon, jonka lämpöarvo on omaa luokkaansa.

Laajat suunnittelumahdollisuudet, ensiluokkainen toiminnallisuus

Purson laadukkaat ECO-ikkunat ja liukuovet eivät tingi luovuudesta: rakennustaiteelliset suunnittelumahdollisuudet ovat laajat ja monipuoliset. Pohjois-Euroopan vaativissakin olosuhteissa järkähtämättömät tuotteet tarjoavat ensiluokkaista toiminnallisuutta ja energiatehokkuutta.

Rakennuksen ilme vahvistuu

Kehittynyt tekniikka, monipuoliset vaihtoehdot ja erilaiset käyttötavat antavat tilaa arkkitehdin visiolle. ECO-tuotteiden muotoilu ja elementtivalinnat vahvistavat rakennuksen persoonallista ilmettä – kohteen vaatimusten mukaan. Alumiiniset profiilijärjestelmät säilyttävät edustavan ulkonäkönsä vuosikymmeniä.

Pitkäikäistä, kestävää kehitystä

Purson aikaa, käyttöä ja katsetta kestävät ECO-tuotteet ovat pitkäikäinen, ekologinen ja kustannustehokas vaihtoehto. Purso tarjoaa kotimaisella ammattitaidolla suunnitellut, laadukkaat ratkaisut, jotka takaavat näyttävän ulkoasun ja asiakkaan haluaman toiminnallisuuden ikkunoihin ja nostoliukuoviin. ECO-tuotteet edustavatkin kestävää kehitystä parhaimmillaan.

 

LK75 ECO -ikkunat –Energiatehokas valinta

Sisään aukeava LK75 ECO -ikkunajärjestelmä eristää lämpöä erinomaisesti.

Lue lisää
 

LK90 ECO -ikkunat – Huippuluokan lämmöneristävyys

Sisään ja ulos aukeava LK90 ECO -ikkunajärjestelmä taipuu sujuvasti julkisivurakentamiseen osana rakennuksen designia.

Lue lisää
 

LK100 ECO -nostoliukuovet – Luo uusia näkymiä

LK100 ECO -nostoliukuovet tuovat valoisuutta, antavat tilaa uusille näkymille ja mahdollistavat tilan laajentamisen luontevasti parvekkeelle tai patiolle.

Lue lisää