Kestävää laatua haastaviinkin olosuhteisiin

Purson alumiiniset rakennusjärjestelmät ovat monipuolinen ratkaisu erilaisiin käyttötarkoituksiin: esimerkiksi julkisivuihin, oviin, ikkunoihin, lasikattoihin ja säleikköihin sekä erilaisiin osastoiviin rakenteisiin, kuten palo-oviin ja osastoiviin seiniin. Luja osaaminen takaa kestävän kehityksen – julkisivujen ulkonäkö säilyy vuosikymmeniä.

CE-merkintä vahvistaa laadun

Rakennusjärjestelmät ovat pitkäikäinen, ekologinen sekä energia- ja kustannustehokas vaihtoehto. Purson Rakennusjärjestelmäyksikön tuotteet ovat CE-merkintävalmiita ja ne on testattu ilmoitetuissa laitoksissa (VTT, ift-Rosenheim jne). Lisätietoja CE-merkinnästä löydät materiaalipankista.

Mahdollisimman pieni kuormitus ympäristölle

Purson toimintaa ohjaavat sertifioidut ISO 9001:2008 -laadunhallintajärjestelmä sekä ISO 14001:2004 -ympäristöjärjestelmä. Järjestelmät kattavat kaikki Purson alumiiniteollisuuden toiminnot. Ympäristöasiainhallintajärjestelmän tavoitteena on tuottaa toiminnoissa mahdollisimman vähän ympäristökuormitusta, sekä tukea kestävää kehitystä. Alumiini on sataprosenttisesti kierrätettävää, energiatehokasta materiaalia.

Venäjän markkinoita varten Purso on hankkinut GostR-sertifioinnit järjestelmätuotteille.

EPD-ympäristöseloste listaa tuotteen ympäristövaikutukset

Purson alumiinituotteilla on tuotekohtainen ympäristöseloste (EPD). Puolueettoman kolmannen osapuolen hyväksymät selosteet ovat ainoa kansainvälisiin standardeihin perustuva menetelmä tuotteiden elinkaaren aikaisten ympäristövaikutusten arviointiin.

EPD, Aluminium profile, primary (pdf)
EPD, Aluminium profile, secondary (pdf)

Takuu ja elinkaaripalvelut tarpeen mukaan

Rakennusjärjestelmien takuu ja elinkaaripalvelut varmistavat asiakastyytyväisyyden. Purso toimii asiakkaan tilaus-toimitusketjun osana sekä tuotekehityksen kumppanina niin arkkitehdin, rakennuttajan kuin valmistajankin tarpeisiin. Asiakas on voinut luottaa Purson ammattitaitoon sekä laadukkaaseen ja luotettavaan palveluun jo lähes 60 vuoden ajan.

 

Julkisivujärjestelmät

Julkisivu on osa maisemaa – se on rakennuksen ja siinä sijaitsevan toimijan käyntikortti. Julkisivujärjestelmien erinomainen lämmöneristävyys säästää kustannuksia, energiankulutusta ja ympäristöä.

Lue lisää
 

Ovet

Purson tavalliset ja osastoivat ovet sekä parvekeovet sopivat monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin.

Lue lisää
 

Ikkunat

Purson ikkunasarjat tarjoavat ratkaisun ulko-oviin ja ikkunoihin sekä sisäoviin ja -seiniin.

Lue lisää