Kotimaista osaamista julkisivuihin, oviin ja ikkunoihin

Purso valmistaa kotimaisella ammattitaidolla suunnitellut ja laadukkaasti toteutetut alumiiniset julkisivu-, ovi- ja ikkunaratkaisut, joilla tuotetaan arvoa loppuasiakkaalle. Rakennusjärjestelmäyksikkö toimii asiakkaan tilaus-toimitusketjun osana sekä tuotekehityksen kumppanina niin arkkitehdin, rakennusliikkeen kuin valmistajankin tarpeisiin.

Purso on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on yli viiden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena, kansainvälisesti toimivana alumiiniasiantuntijana. Purson toimipaikat ovat Nokian Siurossa ja Ikaalisissa. Yritys suunnittelee ja tuottaa alumiinista valmistettuja ratkaisuja teollisuuden eri aloille sekä järjestelmäratkaisuja julkisivujen lisäksi myös led-valaistukseen.

Purso palvelee

 

CE-merkittyä laatua

Purson Rakennusjärjestelmäyksikön tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan EU-lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. CE-merkinnät löytyvät kirjautumisen takaa materiaalipankista.

Lue lisää
 

Referenssit

Rakennusjärjestelmien tyylikkäät ulkoasut ja asiakkaan haluamat toiminnallisuudet näkyvät mm. kauppakeskusten ja konserttiareenojen julkisivuissa.

Lue lisää
 

Ajankohtaista

Lue tuoreimpia kuulumisiamme.

Lue lisää