Pitkää ikää ja kustannustehokkuutta

Purson aikaa, käyttöä ja katsetta kestävät rakennusjärjestelmät ovat pitkäikäinen, ekologinen ja kustannustehokas vaihtoehto. Purso tarjoaa kotimaisella ammattitaidolla suunnitellut, laadukkaat järjestelmät, joista asiakas valmistaa lopputuotteensa. Ratkaisut takaavat näyttävän ulkoasun ja asiakkaan haluaman toiminnallisuuden esimerkiksi julkisivuihin, oviin, ikkunoihin, lasikattoihin ja säleikköihin. Rakennusjärjestelmätuotteet edustavatkin kestävää kehitystä parhaimmillaan.

Rakennuksen omaa persoonallista ilmettä vahvistetaan esimerkiksi muotoilulla ja elementtivalinnoilla – kohteen vaatimusten mukaan. Helppohoitoiset profiilijärjestelmät säilyttävät edustavan ulkonäkönsä vuosikymmeniä. Järjestelmät on suunniteltu kestämään myös Pohjois-Euroopan haastavissa olosuhteissa. Asiakas on voinut luottaa Purson ammattitaitoon sekä laadukkaaseen ja luotettavaan palveluun jo lähes 60 vuoden ajan.

 

Referenssit

Rakennusjärjestelmien tyylikkäät ulkoasut ja asiakkaan haluamat toiminnallisuudet näkyvät mm. kauppakeskusten ja konserttiareenojen julkisivuissa.

Lue lisää
 

CE-merkittyä laatua

Purson Rakennusjärjestelmäyksikön tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan EU-lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. CE-merkinnät löytyvät kirjautumisen takaa materiaalipankista.

Lue lisää
 

Esitteet

Löydät Purson rakennusjärjestelmäratkaisujen esitteet materiaalipankistamme.

Lue lisää