Asiantuntijapalvelua yhteistyön kaikkiin vaiheisiin

Purson tuotteet on suunniteltu hyödyntäen yrityksen syvällistä osaamista, pitkää kokemusta ja viimeisintä huipputeknologiaa. Pyrimme varmistamaan, että asiakkaamme saavat parhaiten omaan toimintaansa ja käyttöympäristöönsä soveltuvat ratkaisut. Siksi tarjoamme ammattilaistemme monipuolisen osaamisen asiakkaidemme käyttöön.


customised-läpinäkyvä.png

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt ratkaisut

Rakennusjärjestelmätuotteiden moderni design ja edistykselliset tekniset ominaisuudet soveltuvat mukautettaviksi asiakkaan tarpeisiin. Rakennusjärjestelmäasiantuntijamme suunnittelevat julkisivu-, ovi- tai ikkunaratkaisun, joka soveltuu kohteen arkkitehtuuriin ja vastaa sen muihin erityisvaatimuksiin. Olemassa olevaa järjestelmää voidaan jatkojalostaa, ja kohteessa käytettyjen ovi- ja ikkunakokonaisuuksien ominaisuuksia parantaa. Kohteen vaatimusten pohjalta voidaan myös luoda kokonaan uusi ratkaisu.


design-läpinäkyvä.png

Suunnittelupalvelut

Ratkaisusuunnittelun ulkoistaminen Purson Rakennusjärjestelmäyksikön suunnitteluasiantuntijoille varmistaa, että suunnittelussa huomioidaan kaikki kohteen edellytykset. Asiantuntijat valitsevat energiatehokkaat ja ekologiset sekä ylläpitoystävälliset ja kustannustehokkaat toteutusratkaisut, jotka kunnioittavat kohteen arkkitehtuurista ilmettä.


training-läpinäkyvä.png

Koulutuspalvelut

Jotta asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme saavat täyden hyödyn irti tuotteistamme, ohjelmistoistamme ja palveluistamme, järjestämme tarvelähtöisesti erilaisia koulutuskokonaisuuksia ja teknisiä tukipalveluita. Tuote- ja järjestelmätuntemuksen lisäksi koulutuksiin osallistuva saa käytännöllistä tietoa tuoteteknologioistamme sekä alumiiniraaka-aineen parhaiden ominaisuuksien hyödyntämisestä rakentamisessa.

 

Referenssit

Rakennusjärjestelmien tyylikkäät ulkoasut ja asiakkaan haluamat toiminnallisuudet näkyvät mm. kauppakeskusten ja konserttiareenojen julkisivuissa.

Lue lisää
 

CE-merkittyä laatua

Purson Rakennusjärjestelmäyksikön tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan EU-lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. CE-merkinnät löytyvät kirjautumisen takaa materiaalipankista.

Lue lisää
 

Esitteet

Löydät Purson rakennusjärjestelmäratkaisujen esitteet materiaalipankistamme.

Lue lisää